iCloud-integration i Windows med Outlook 365

by lars on 20/04/2018

Har du fået en ny Windows 10 computer, installeret Office 365 og har en iPhone, vil du sikkert gerne have din kalender osv på din maskine. Min kollega, som bruger en iPhone, havde problemet, med at når han forsøgte at tilføje sin iCloud-konto i Windows, gav den ham en fuldstændig meningsløs besked: “Indstillingen kan ikke fortsætte, fordi Outlook ikke er konfigureret til en standardbeskrivelse. Kontroller Outlook-indstillingerne og prøv igen.” – Den oprindelige, engelske, beskrivelse er lidt mere sigende: “Setup can’t continue because Outlook isn’t configured to have a default profile. Check your Outlook settings and try again.”.

Den er meget svær at knække, men min kollega faldt over en post der løser problemet, som kræver at man bruger PowerShell til at fyre nogle kommandoer af.

iCloud error: Outlook isn’t configured to have a default profile