Elektronisk Cigaret

by lars on 7/12/2010

E-cigaretFor lidt mere end et år siden, købte jeg sammen med min ven Daniel, en elektronisk cigaret. Det var meget sjovt, men batterierne var ret dårlige, og døde efter kort tid. Pga deres kvalitet gjorde det også, at jeg ikke brugte den så meget, da den jo hele tiden løb tør for batteri.

Nu har jeg igen købt en. Denne gang en Tornado! Jeg købte samtidigt også noget fill væske med smagen “M/boro”, da jeg læste mig frem til, at det er en af dem, der minder mest om almindelig cigaretrøg.

Lige nu kører Totally Wicked en julekampagne (udløber 21. december), hvor rabatten svinger mellem 18-50% (vist hver time). Så hvis du har overvejet at prøve e-rygning, er det her et rigtig godt tidspunkt!

Hvordan fungerer det så? Jo, “cigaretten” består af et batteri, en “atomizer”, og et hylster (et såkaldt Raises “cartridge”) med noget polyestervat. Man fylder så e-væsken ned i vattet og sætter den i atomizeren. Når du aktiverer batteriet, varmer atomizerens varmelegeme en lille stålvæge op, som så fordamper e-væsken i vattet. E-væsken består primært af propylen glykol eller vegetabilsk glykol, og lidt nikotin og nogle smagsstoffer som får røgen til at smage af noget. Når du har inhaleret “røgen” som jo i virkeligheden er vanddamp, er den helt uskadelig. Det betyder at du kan ryge alle steder, selv i fly!

Er den så sund? Nej, nikotin er ikke sundt, men det er ikke skadeligt i små mængder. Det er vanedannende. En wholesale mlb jerseys anden fordel ved e-rygning, er at du ikke får alle de skadelige stoffer som du får ved almindelig rygning – Specielt tjære!

Men jeg må advare! Mange rygere som har supleret med e-rygning, er gået helt over til e-rygning, da man hurtigt vænner sig til smagen og følelsen. Almindelige cigaretter begynder så småt at smage meget brændt.

Købsråd
Jeg ville starte med at købe et Orcas Tornado start-kit. Det indeholder to batterier, to atomizere, 10 små “cartridges” med lidt væske i, samt en oplader. Jeg ville supplere med mindst 10 tomme cartridges, og minimum 30 ml e-væske. Hvis du ryger almindelige cigaretter, som f.eks. prince light eller lignende, vil jeg anbefale at købe noget Totally Wicked e-Liquid med “M/boro” smag. Enten i en 30ml flaske, with eller en pakke med 5 små 10ml plastflasker (som er nemmere at have i lommen). Styrke? Jeg ville købe “High”. Det synes jeg passer mig fint.

Et batteri varer typisk en hel dag hvis du kun ryger på den (altså ingen almindelige cigaretter).

Man kan få noget ekstraudstyr, som f.eks. en MEGA atomizer, som så bruger MEGA cartridges. Almindelige cartridges holder måske 50 indhaleringer, før du skal dryppe lidt mere væske i, men et MEGA cartridge kan der være 2,5 ml i – Du kan stort set ryge på ét cartridge hele dagen! Atomizeren er også større og kraftigere, så her er der ekstra meget “røg” (damp).

Levetid
Et batteri lever typisk et halvt år eller mere, og en atomizer varer et par måneder eller mere, så hvis du er indstillet på at begynde på collection e-rygning, ville jeg investere i nogle ekstra atomizere og batterier, når det nu er billigt ;)

Vedligehold
Som e-ryger skal du vedligeholde dit udstyr. Men det er heldigvis nemt generic accutane hyclate. Du kan søge på nettet, men flere har gode erfaringer med at ligge atomizeren i lidt coca cola, et par minutter, og så skylle efter med meget varmt vand (så varmt fa du kan håndtere). Du kan evt. holde atomizeren med en pincet over tuden på din elkedel et stykke tid. Skyl efter og lad den tørre. Så er den fin og klar. Du wholesale mlb jerseys bør Totally rense den hver uge eller hver 14. dag, alt efter brug.

Få mere rabat!
Som sagt så kører Totally Wicked en julekampagne lige nu, hvor du kan få 18-50% rabat. Men hvorfor stoppe der? Hvis Wholesale Nike Seattle Seahawks Jerseys du ved dit cheap mlb jerseys køb skriver LARS i “promotion code”-feltet får du yderligere 7,5% rabat!

God fornøjelse! Du er velkommen til at skrive med spørgsmål, hvis du er interesseret!